- Vi er fremtidens bileiere

May 31, 2017
Utleiere

Thomas Rem leier ut en Nissan Leaf 2014 og er selv leietaker når behovet for tradisjonell bil melder seg. Grunnen til at han leier ut bilen sin på Nabobil.no er både sosial og grønn.

- Jeg ønsker å dele på de eiendelene jeg ikke bruker 24/7. En bil står parkert 95% av tiden, noe som er veldig dårlig ressursutnyttelse, både for kloden og lommeboken til bileiere. 

Om 10 år ser vi på dagens bilisme som ekstremt gammeldags og avleggs!

Bytteleie

Thomas har flere hyggelige leieforhold bak seg.

- To ganger har jeg bytteleid bil med en som nærmest kan kalles en nabo. Når jeg trenger litt ekstra rekkevidde har jeg leid ut min Leaf mens jeg selv har leid Petter sin Tesla. Ellers møter man mange hyggelige mennesker både som utleier og leietaker.

Til andre som vurderer å leie ut bilen sin på Nabobil.no har han følgende å si:

- Nabobil.no gjør det utrolig enkelt å leie ut bilen din, og du kan selv tilpasse når du ønsker å leie den ut. Skader er selvsagt en risiko, men dette dekkes av If Skadeforsikring.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg