Med varebil som biinntekt

May 28, 2019
Utleiere

Ønsket om egen bil ble realitet da han innså at man kunne tjene penger på bilen ved å leie den ut. På Grünerløkka i Oslo tjener Magnus nå gode penger på en Citroën Berlingo.

- Det var lønnsomt rimelig raskt, begynner Magnus, som forteller at han fikk ideen av en kollega som også leier ut bilen sin på Nabobil.no.

- Jeg har hatt lyst på bil, men følte ikke at jeg kunne forsvare kosten av å ha en bil stående i en garasje i Oslo uten å bruke den!

Nå eier han en bil som han bruker når behovet melder seg - resten av tiden er den utleid.

- Berlingoen er perfekt når jeg skal hjem til mor og far på middag eller skal frakte ting man ikke får plass til på en sykkel, sier han.

Flytting og store bagasjelass

Hos Magnus sitter rabattene løst

Magnus forteller at de fleste som leier bilen hans er folk som skal flytte rundt i Oslo. I feriene derimot, synes mange det er praktisk å kjøre varebil til hytta for å få plass til all bagasjen de skal ha med. Langturer har det også blitt, og bilen har blant annet vært på tur til Stavanger.

Som utleier kan man støte på morsomme eller rare opplevelser, men Magnus bekrefter at det stort sett er veldig hyggelig å drive med utleie. Leietakere er ærlige og pliktoppfyllende, noe som har resultert i at bilen er leid ut nesten 200 ganger. Og rabattene sitter løst;

- Når venner eller bekjente leier av meg pleier jeg å gi de en liten rabatt. Det setter de pris på!

Bildeling er kommet for å bli

Magnus er overbevist om at bildeling i de store byene er kommet for å bli.

- Parkering er vanskelig og dyrt. Til sammenlikning er det veldig enkelt å booke en bil i en app ved behov, avslutter han.

Her kan du leie Magnus' varebil

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg