Utvidet sin virksomhet med Nabobil

March 26, 2021
Utleiere

Marcus Inberg holder til på Billingstad i Oslo og har gjennom selskapet Marcusbil spesialisert seg på salg av brukte elbiler. Det siste året har han ved hjelp av Nabobil fått flere ben å stå på.

 - Vi begynte å leie ut biler fordi det er et godt supplement til vår kjernevirksomhet, forteller daglig leder i Marcusbil, Marcus Inberg. I tillegg til salg av bruktbiler har han nå både biler ute på leasingavtaler og egne biler som kun går på utleie.

- Lønnsomhet er i fokus av alt vi gjør og vi tror satsningen på utleie kan bli lønnsomt i fremtiden, forklarer han.

 

Marcus Inberg følger tett med på utviklingen i bilbransjen og hopper gledelig på nye trender om det kan regnes hjem.

Satt seg godt inn i prismodellen før han begynte

Marcus forteller at han satt seg godt inn i prismodellen på Nabobil før han satt i gang. Han testet også hvor prissensitivt markedet er. 

- Nabobil sørget for at vi fikk en god introduksjon til hvordan tjenesten fungerer. I tillegg hadde vi biler som passer godt inn på Nabobil, noe som skulle vise seg å være et viktig utgangspunkt for å komme i gang, sier Marcus. 

Krever innsats for at det skal fungere optimalt

Marcus forteller at jobben med utleie krever litt for at det skal fungere optimalt, og han har noen konkrete tips til de som ønsker å komme i gang med utleie av en flåte med biler.

  • All info om bilen må være oppdatert på annonsesiden slik at kunden ikke får noen overraskelser 
  • Det er av stor verdi for kunden at henvendelser besvares raskt 
  • Sett opp automatiske svar til alle som sender en henvendelse og aktiver “automatisk aksept” funksjonen
  • Hold en profesjonell og hyggelig tone med kundene - det gir gode anmeldelser som igjen skaper tillit!

 - Bare hopp i det

Marcus kan bekrefte at å leie ut en bilflåte på Nabobil er både spennende og inntektsbringende.

- Vi anbefaler folk som nøler å bare "hoppe i det". Start gjerne med noen rimelige biler for å lære seg hvordan systemet og konseptet fungerer. Etter hvert som man bygger opp erfaring og mestrer dette så kan man utvide sin portefølje med flere biler, sier Marcus, som mener at denne tilnærmingen legger til rette for at en kan lære av sine feil med rimelige biler og ta med seg erfaringene videre til en større portefølje.

- Jeg har også fått god hjelp av Marcus som er kundeansvarlig i Nabobil, legger han til.

Foreløpig har Marcus ti biler tilgjengelig på Nabobil og disponerer tre parkeringsplasser med lademuligheter på Torshov i Oslo.

---

De siste årene har opptil flere profesjonelle utleiere kommet til på Nabobils plattform. Felles for disse aktørene er at de har en flåte med biler som er 100 % tilgjengelig for utleie, noe som kan være utfordrende på en plattform som først og fremst er bygget for at privatpersoner skal leie ut en bil eller to. Våre utleiere har allikevel god erfaring med å leie ut større flåter på plattformen og jobber samtidig tett med Nabobil om å tilrettelegge for enda smidigere manøvrering av større bilflåter.  

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg