Ut på tur

September 27, 2018
Reiseblogg

Nå som bilene til naboene dine er tilgjengelige for leie og kun er et tastetrykk unna, har det sjeldent vært enklere å dra på tur.

Det er ingen hemmelighet at mange er glad i høsten, fjellturer og kakao foran peisen på hytta. Den friske luften og de fine fargene høsten bringer gjør noe med oss.

Helgeturer og ferier krever et snev av planlegging uavhengig om man er av den spontane eller detaljorienterte sorten. Da er det greit å vite at bilen står klar for avreise, og at det eneste du trenger å gjøre er å booke bilen på Nabobil.no. Trenger du en bil med takboks og barnesete? Eller skal du på tur med vennegjengen og har behov for en bil med mer enn fem seter? Vi vet at ulike turer har ulike behov. Ved booking av bil på Nabobil.no kan du skreddersy søket etter dine behov, og på den måten kan deler av planleggingen være unnagjort i en fei.

Dagstur i fjellet

Man trenger ikke reise langt for å oppleve naturen og få følelsen av litt fri i en ellers hektisk hverdag. En dagstur i marka eller på fjellet kan være alt som skal til for å få et avbrekk i hverdagen. Så hvorfor ikke snøre på seg turskoene og ta seg en tur på fjellet eller i marka? Å bo midt i sentrum er heller ingen hindring for bilen som tar deg ut av byen kan leies av naboen.

Høstferien er jo også rett rundt hjørnet, så hva passer vel bedre enn å ta seg en tur ut i naturen og få litt kvalitetstid med venner og familie utendørs.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg