På tur med både tog og nabobil

October 31, 2017
Leietakere

Da Torkil og Linn Iren skulle på dagstur fra Oslo til Gausdal valgte de den praktiske kombinasjonen tog + nabobil.

Altfor mange biler i verden

Både Torkil og hans kone Linn Iren har førerkort, men bruker kollektivt, sykler eller går til daglig.

- Vi kommer nok aldri til å eie bil selv så lenge vi bor i Oslo, sier Torkil, som mener det både er av økonomiske og praktiske årsaker, som parkering for eksempel. Det er altfor mange biler i verden, så det er mye bedre å dele på de som allerede finnes!

Unngår rushtrafikk og dårlig føre med toget

I januar i fjor hadde paret en helt spesiell tur med Nabobil.no. De skulle til Gausdal og intervjue noen informanter i forbindelse med en masteroppgave om norsk språk, men synes kjøreturen var i drøyeste laget. Da de fant en nabobil til leie i Lillehammer sentrum ble de enige om å gjøre reisen litt mer behagelig.

- Vi foretrekker tog hvis det er mulig. Det er en behagelig, trygg og effektiv måte å reise på. Da slipper man å forholde seg til rushtrafikk og dårlig føre, så skuldrene er litt lavere når man er fremme, forteller Torkil.

Da de ankom Lillehammer møtte de Morten - en hyggelig og service-minded utleier som stod klar med ferdig oppvarmet bil til det lille reisefølget.

- Det var en nydelig postkortaktig januardag med strålende sol, snø i trærne og deilig vinterføre, forteller Torkil. Turen til og fra Gausdal gikk akkurat som planlagt.

‍‍Torkil hevder at de ikke kommer til å eie egen bil så lenge de bor i Oslo

Nabobiler både til jobb og fritid

For Torkil ga bruken av Nabobil.no mersmak, og han har siden brukt nabobiler flere ganger i forbindelse med jobbturer. Han spiller i flere band og forteller at de ofte leier bil for å komme seg til og fra spillejobber.

- Også skal vi flytte før jul, og da er jo Nabobil.no et  veldig godt alternativ til flyttebyrå, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg