Tjener penger på hobbyen

April 24, 2019
Utleiere

Martin har alltid vært interessert i bil og kan endelig forsvare hyppige bilbytter og en økende bilpark.  

Martin er fra Sverige der de var tidlig ute med en tjeneste som het flexibil. Han begynte "karrieren" med å leit ut en Tesla og en BMW i3, og har vært utleier på Nabobil.no siden oppstarten i 2015.

- Det var en veldig fin måte å finansiere noen bilbytter på - det koster jo en del økonomisk, forteller Martin.

Tjente 12 500 kroner i måneden

Martin leier blant annet ut sin splitter nye Tesla Model 3

I 2018 fikk han installert Nabobil Uten Nøkkel etter han gikk til innkjøp av noen varebiler for å se om bildeling kunne bli en sideinntekt.

- Det gikk langt bedre enn forventet, jeg omsatte for over 150 000 i fjor, noe som ga meg en gjennomsnittlig månedsinntekt på hele 12.500 kr forteller han.

Han synes Nabobil.no fungerer godt og er svært fornøyd med supporten han har fått når behovet har oppstått.

- Jeg har hatt to mindre skadetilfeller og de sakene har blitt behandlet bra og jeg har fått leiebil under hele reparasjonstiden, forteller han.

Øker bilparken og oppretter enkelmannsforetak

I 2019 er planen å profesjonalisere utleievirksomheten gjennom et enkelmannsforetak. Bilparken består foreløpig av en Ford Transit 4x4 flyttebil, Nissan E-NV200 El- varebil, Tesla Model 3 samt en Tesla Model S.

- Jeg har hatt en lidenskap for biler hele livet og kan jeg gjøre dette til en liten inntektskilde så er det jo helt fantastisk!

Og Martin har full tiltro til leietakerne. Han har nettopp gått til anskaffelse av en splitter ny Tesla model 3, og leier den ut med glede.

- Jeg leide den faktisk nettopp ut til en ansatt i Norges Bank som sa han var en forsvarlig sjåfør - det låter jo betryggende, avslutter han.

Les mer om Nabobil Uten Nøkkel

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg