Til håndballkamp i nabobil

March 21, 2018
Leietakere

Karoline og Marianne skulle spille en håndballkamp i Fredrikstad og siden det ikke gikk kollektivtransport til hallen begynte de å lete etter andre transportmuligheter.

Jentene spiller håndball for Kolbotn Idrettslag og for en liten stund tilbake skulle de spille en håndballkamp i Fredrikstad mot Skogstrand IL. Det viste seg å være vanskelig å komme seg til hallen med kollektivtransport, men etter en liten stund kom de på at de kunne leie seg bil gjennom Nabobil.no.

- Det er et helt genialt konsept. Jeg har hørt om Nabobil.no gjennom venner og bekjente tidligere, men jeg har aldri tenkt på at jeg kan leie en nabobil for å kjøre til håndballkampene mine. Vi booket bilen på fredag ettermiddag og dro avgårde søndagsmorgen, forteller Karoline.

Karoline har ankommet Fredrikstad og er klar for kamp.

Jentene bor i Oslo sentrum og spiller i noe som kalles for Østlandsserien. Flere av kampene spilles derfor i Østfold området, og ettersom at ingen av dem eier bil har de ved flere anledninger kombinert både buss og tog. Ved et par tilfeller har kollektivtransport bydd på problemer da håndballhallene ikke alltid ligger sentralt.

- Hadde vi bare tenkt på at vi kunne leid bil gjennom Nabobil.no til bortekampene våre, fra starten av sesongen, hadde vi nok spart oss selv for mye tid og planlegging.

Bedre sent enn aldri, tenker vi! 

Jentene virker veldig fornøyde med turen og forteller at de hadde flere biler å velge mellom. De forteller også at de kommer til å benytte seg av tilbudet flere ganger i fremtiden, og Karoline har allerede fått venninnen sin til å leie ut bilen sin på Nabobil.no etter at hun selv har erfart hvor enkelt det hele er.

Og til den som lurer - de vant kampen!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg