Til fengselsbesøk med Nabobil

October 30, 2020
Leietakere

Fride bor sentralt i Oslo og er fornøyd med mobilitetsmiksen som tilbys der. Hun har, som mange andre som bor i sentrum, ikke planer om å kjøpe privatbil.   

- Jeg har verken et ønske om eller behov for å eie bil, jeg klarer med med sykkel og kollektiv her i Oslo, sier hun.

- Nabobil en strålende løsning. Praktisk, økonomisk og miljøvennlig!

Bruker Nabobil dit kollektiven ikke kan ta henne

For Fride handler bilbehovet først og fremst om å komme seg dit kollektiven ikke kan ta henne, og å komme seg dit kjapt.

Fride forteller at hun i all hovedsak bruker Nabobil i forbindelse med jobb som forsvarsadvokat der hun ofte er avhengig av å komme seg kjapt rundt til fengselsbesøk, tingrett og andre møtepunkter.

- Da jeg innså at kollektivtilbudet ikke var tilstrekkelig ønsket jeg å teste ut en bildelingstjeneste. Via venner og bekjente hadde jeg hørt om Nabobil og bestemte meg for å gi det et forsøk.

Og Fride bekrefter at Nabobil lever opp til forventningene .

- Etter to år har jeg fortsatt ingen planer om å kjøpe meg egen bil!

Til fengselet i en Mini Cooper

Hun setter spesielt pris på fleksibiliteten og de hyggelige utleierne hun har truffet. Ellers forteller hun at hun har latt det gå sport i å prøve ut forskjellige biltyper.

- Til nå er MiniCooperen på Grønland er foreløpig en favoritt!

Det er som oftest en "fengselsturne" eller andre jobboppdrag i Østlandsområdet som kaller Fride ut på veien i hverdagen.

Variert bilpark i lomma: Fride synes det er morsomt å teste forskjellige biltyper når hun skal ut på kjøretur

Fint alternativ til bussen under COVID-19

- Det siste halvåret har også Nabobil fått meg ut i skogen, kollektivtransport har jo vært noe man skulle holde seg unna, sier hun.

Og Fride ser lyst på fremtidens mobilitet.

- Jeg opplever at flere og flere tar i bruk denne transportformen. Det gjør meg glad!


Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg