Tidlig ute med å leie bil

March 23, 2018
Leietakere

Ulrikke har leid bil gjennom Nabobil.no en gang tidligere da hun skulle på en festival på Vinje i fjor sommer. Denne gangen går ferden til Valdres i påskeferien, og hun var tidlig ute med å booke bilen hun ønsket å kjøre på vinterføre.

- Jeg er veldig glad i å planlegge, også tenkte jeg at påsken helt sikkert er en tid flere ønsker å leie bil. Jeg opplever at mange synes det er et kjempefint alternativ å leie bil av privatpersoner og at jeg derfor burde være tidlig ute for å få en bil som ikke hadde altfor dyr sats. I tillegg ville jeg forsikre meg om at jeg fikk en bil som var god på påskeføre, for jeg regner jo med at det er flere enn meg som skal til fjells i påsken og som har samme viktige kriterier for bilen de leier.  

Det er ingen tvil om at det er lurt å være tidlig ute, og vi vet av erfaring at mange ønsker å leie bil i påskeferien. Ulrikke forteller videre at hun synes det å leie bil gjennom Nabobil.no er en fin og rimelig måte å komme seg fra a til b på, spesielt når hun skal på lengre turer.

- Det er ikke så mye dyrere å booke bil enn å ta buss eller tog på lengre turer og jeg betaler gjerne litt ekstra for friheten av å ha en bil. Heller det enn å måtte være avhengig av spesifikke tidspunkt med kollektivtransport.


Friheten til å gjøre hva man vil på ferie bør ikke undervurderes, så her har hun helt klart et godt poeng. Når det gjelder hva som er viktig å tenke på når man skal leie seg en bil mener Ulrikke det varierer ut ifra formålet med turen.

- Det er også en av de tingene som gjør leie av bil så fint - at jeg kan tilpasse bilen etter hva jeg skal. Denne gangen var det selvfølgelig viktig at den er god på snø og vinterføre, slik at jeg er trygg på at jeg kommer meg vel frem. Derfor ser jeg ofte på kommentarene fra folk som har leid bilen før. Når jeg skal kjøre en lengre tur er det også veldig viktig at jeg har mulighet til å koble til min egen musikk. Da synes jeg det bare er veldig deilig å kjøre langt.

‍Ulrikke i slottsparken i Oslo før avreise

En trend å dele

At man kan se en trend rundt delingskulturen i Norge er noe Ulrikke synes er helt topp. Hun forteller at hun opplever det som unødvendig at man har gjenstander som ofte står ubrukt, men at det er veldig bra at det finnes tjenester som legger til rette for at man kan dele med hverandre.

- Folk henger seg på trenden og har gjensidig tillit til hverandre noe som fører til et veldig bra tilbud for alt fra bolig til klær.

Ingenting gleder oss mer enn at brukerne våre er fornøyd med tjenesten vi leverer, men for å bli litt bedre kjent med Ulrikke spurte vi om hun hadde noen påsketradisjoner.

- Det har alltid vært en tradisjon for meg å være på fjellet med familien, gå lange skiturer, ta en øl i solveggen og lese en god krim. Uansett hvor gammel jeg er kommer jeg nok alltid til å ha en herlig, barnslig konkurranse med mine eldre brødre om hvem som finner påskeegget først på påskeaften.

Det er nesten umulig å ikke glede seg til påskeferien etter å ha fått ramset opp Ulrikke sine påsketradisjoner. Vi ønsker Ulrikke og familien en god påske, og ikke minst lykke til i konkurransen om å finne påskeegget først!

Relaterte Innlegg