Tesla Model 3 tilgjengelig på Nabobil.no

March 11, 2019
Utleiere

Med et miljøengasjement utenom det vanlige og en raus holdning til det å dele er det ikke annet å forvente enn at Thomas la ut sin splitter nye Tesla Model 3 på Nabobil.no kun dager etter at den ble levert hos ham.

- For en miljøaktivist med sunnmørsk blod er det ikke noe alternativ å ikke dele på ressursene man sitter på, begynner Thomas. Han mener at økonom og miljø kan gå hånd i hånd.

- Jeg har nesten ingen kostnader for bilhold samtidig som den som leier kan leie akkurat den bilen de ønsker til en brøkdel av det å eie en bil og garasje. Han forklarer videre at han ikke har noe kjærlighetsforhold til bilen, men at det viktigste er at den kan ta ham dit han vil, når han vil.

- Å eie bil bør nesten være flaut, i alle fall fra et et miljøperspektiv. Jeg kjenner helt klart på nettopp det, sier han, og understreker at den forrige Teslaen de hadde rullet 70% av kilometerne ute på leie.

Thomas' Tesla Model 3 kom nærmest rett fra fabrikken til Nabobil.no

Maksimal utnyttelse av ressurser

For Thomas motivasjon er enkel. Han vil at ressursene som har gått med til å lage bilen skal utnyttes maksimalt. I tillegg begrenser det tapet på bilen, og for mange er nettopp dét det viktigste argumentet for å leie ut bilen sin.  

- Jeg tror Tesla Model 3 kan ta bildeling til neste nivå når funksjonaliteten blir tilgjengelig. Tenk om bilen kunne kjørt hjem til deg uten at utleier var med? Thomas mener helt klart at selvkjørende biler på et tidspunkt vil prege mobilitetsbildet i Norge.

Bil ikke lenger et statussymbol

Thomas mener at unge mennesker idag ikke ser på det å eie bil som en form for status, men at det snarere er sløsing med penger. Videre er han helt tydelig på at jo flere som får øynene opp for slike tjenester, jo bedre vil de fungere.

- Jeg håper det å leie ut bilen sin vil bli foreslått som endel av finansieringen til den som skal kjøpe bil i fremtiden, avslutter han.

Lei Thomas' Tesla her

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg