Sverre har ikke eid bil på 30 år

September 19, 2017
Leietakere

Sverre bor sentralt i Bergen og har med tiden fått sansen for delingstjenester. Han er opptatt av å ha et grønt fotavtrykk og har derfor valgt å reise kollektivt istedenfor å eie egen bil.

Bedre ressursutnyttelse

- Jeg liker ideen om at vi bør utnytte ressursene våre mer effektivt, sier Sverre, som legger til at det selvsagt krever litt mer planlegging. Samtidig bekrefter han at det for ham har fungert fint de siste 30 (!) årene.

Sverre benyttet seg tidligere av tradisjonelle bilutleieselskaper når behovet for bil meldte seg, noe som stort sett er i forbindelse med feriereiser eller transport av større ting.

- Da vi tidligere i år ble oppmerksom på Nabobil.no synes vi det var naturlig å bruke dette, forteller han. Tjenesten har et godt utvalg av kjøretøy, og virker ryddig for alle parter.

Kollektiv i hverdagen, nabobil til hytta

Sverre har foreløpig leid både varebil og personbiler på Nabobil.no og er foreløpig svært fornøyd med tjenesten.

- Stort sett blir bilen brukt til hytta på fjellet, og i sommer leide vi bil over en periode på 30 dager. Langtidsleie fungerte helt utmerket, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg