Nabobil Uten Nøkkel skal spe på studieinntekten

September 15, 2017
Utleiere

Eirik Kjølstad Sandbergs bil er ikke ny på Nabobil.no - men det er han. I hele sommer har hans BMW i3 rullet og gått på plattformen, faktisk hele 13 ganger, godt administrert av Eiriks ivrige kompis.

Eirik selv var på jobb i en oppstartsbedrift i San Fransisco og innrømmer at inntekten fra sommerens utleie kom godt med når han kom hjem igjen.

- Å leie ut bilen på nabobil.no er en veldig smart måte å kunne finansiere bilen under studietiden på, sier han.

‍Eirik følger spent med på at bilen hans får installert nøkkelfri åpningsteknologi.

Eirik har nettopp flyttet tilbake til Oslo for å avslutte studiene, og med på flyttelasset var en nett, men sprek BMW i3. Mange vil nok bli overrasket over å høre at bilen har hatt flere turer over fjellet fra Oslo til Bergen, turer som til tross for den elektriske motoren har gått helt smertefritt.  

- Nettverket av hurtigladere i Norge er så godt at det er problemfritt å ta elbilen på slike strekninger, forteller han. Den gikk til og med over fjellet i snøstorm med kolonnekjøring i vinter!

Da han leste om Nabobil Uten Nøkkel registrerte han seg umiddelbart og ser frem til en nøkkelfri fremtid der hyppig utleie av bilen blir mye enklere.

- I Oslo har jeg ikke behov for bil i hverdagen, men jeg vil likevel beholde fleksibiliteten. Målet er derfor å leie den ut så mye som mulig, avslutter han.

Lei Eiriks i3 her!

Kunne du tenke deg å bli en nøkkelfri utleier? Send oss en mail til hjelp@nabobil.no med reg nummer på din bil.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg