Sommerferie med naboens bil

July 8, 2019
Leietakere


For Snorre er det helt naturlig å ta bilen på sommerens norgesferie. Naboens bil.

Snorre eier ikke bil, men synes det er en utfordring å reise kollektivt med hund. Videre er sommerens reiserute komplisert og gjør seg aller best på fire hjul. Valget faller derfor på en delt bil fra nabolaget.

- Vi elsker naturen, men Norge er et vanskelig land å reise i, begynner Snorre. Han forteller at han det siste året har latt seg påvirke av skriveriene i media og har utviklet et snev av flyskam. Når reiseruta i tillegg snirkler seg på kryss og tvers av Norge ble bil det naturlige valget av fremkomstmiddel når sommerferien ble planlagt.

Tradisjon på tredje året

Snorre og hunden Dibsy tar ferien i en nabobil i sommer

Det er ikke første gang Snorre legger ut på bilferie i Norge. Dette er faktisk tredje år på rad at han sammen med gode venner og hunden Dibsy legger ut på en flere ukers lang reise gjennom Norge. Alltid i delt bil.

- Det er helt unikt med roadtrip i Norge, forklarer Snorre, og forteller at han synes det er en fin måte å koble av på.

I sommer går turen til urfolksfestival i Nordland, via vennebesøk på vestlandet, Vinjerock i Jotunheiem og avsluttes på festivalen Boarderlands i Danmark.

Og om hvor lenge turen varer er Snorre rimelig avslappet.

- Det tar den tiden det tar - man blir tvunget til å roe ned tempoet litt og bare kose seg!


Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg