Sømløs utleie uten nøkkel

February 18, 2019
Utleiere

Da Ruben og kona flyttet til Oslo hadde de planlagt å selge bilen. Etter å ha leid den ut på Nabobil.no et par ganger innså de at det var gode penger å tjene.

- Det dekket våre månedlige kostnader på bilen og litt ekstra, forteller Ruben. Dermed gjorde de helomvending og beholdt bilen.

- Det er mange i nabolaget som ikke eier bil, forklarer Ruben, og forteller videre at folk bruker bilen deres til både langtur, helgeturer og dagsturer til Sverige.

Nøkkelfri åpningsteknologi endret utleieopplevelsen

Rubens bil er attraktiv for både helgeturer og kortere turer i byen

Det siste har det blitt mye mer av etter at Ruben fikk installert Nabobil Uten Nøkkel, som er en nøkkelfri åpningsteknologi som gjør det mulig å åpne bilen med nabobil-appen. Ruben trenger dermed ikke  møte leietaker når leieforholdet starter.

- Etter at jeg fikk installert nøkkelfri åpningsteknologi i bilen er det ikke noe jobb forbundet med utleie i det hele tatt!

Flere "i siste liten-turer"

Ruben kan fortelle at han nå mottar en god del flere forespørsler, særlig korte forespørsler på noen timer eller et døgn.

- Det er langt lettere å akseptere korte leieforhold når jeg ikke behøver å treffe leietaker for å levere nøkkelen! Ruben forklarer at hele prosessen nå er langt mer effektiv. Løsningen legger nå til rette for langt mer spontane leieforhold enn tidligere.

- Vi er svært fornøyde med Nabobil.no og kan anbefale det til alle som har en bil stående altfor mye stille i garasjen!

Kunne du tenke deg å få nøkkelfri åpningsteknologi i bilen din? Les mer her.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg