Slik aktiverer du Keyless for din Tesla

April 23, 2019
Nytt fra Nabobil.no

Endelig er keylessfunksjonen til Nabobil tilgjengelig for alle Tesla modeller! Keyless er i tillegg gratis for alle Tesla modeller. Her kan du lese mer om hvordan du aktiverer tjenesten.

1. Gi Nabobil tilgang til Tesla sine funksjoner

For at dine leietakere skal kunne åpne og låse din Tesla med Nabobil-appen er du nødt til å aktivere funksjonen via din bilannonse. Gå til din bil på Nabobil.no og autoriser Nabobil sin tilgang. Gå til din bilannonse her.

2. Motta nøkkelpose fra Nabobil

Har du en Tesla Model S eller Model X trenger du en nøkkelpose fra oss. For å kunne låse bilen med nøkkel inni bilen, må nøkkel ligge i posen. Ellers vil bilen merke at nøkkelen er der og forhindre låsing gjennom Nabobil-appen. Denne sendes i posten til din folkeregistrerte adresse. Du får en bekreftelse per e-post når din nøkkelpose er sendt.

Dersom du har Tesla Model 3 kan du hoppe rett til neste steg. Fordi din Model 3 har nøkkelkort (ikke vanlig nøkkel) trenger du ikke nøkkelpose fra oss. Kortet kan ligge inne i bilen når du låser med Nabobil-appen.

3. Fullfør aktiveringen i Nabobil-appen

Når du har mottatt nøkkelposen kan du fullføre aktiveringen av keylessfunksjonen for din Tesla. Denne prosessen krever at du har siste versjon av Nabobil-appen. Gå til din bilannonse og følg stegene som forklart i appen.

Du vil her få muligheten til å teste åpne og låse via Nabobil-appen og forsikre deg om at tjenesten fungerer som den skal.

4. Lei ut din Tesla uten å møte leietaker

Når aktiveringen er fullført er du klar til å leie ut din Tesla. Leietakere som allerede har booking på din bil vil nå få tilgang til å åpne/låse med Nabobil-appen. Vi anbefaler at du lager en standard bekreftelsesmelding for din bilannonse, denne vil sendes til leietaker når betaling er gjennomført. Her kan du inkludere viktig info om din bil, bilens plassering, hvor nøkkelen ligger, etc.

Du kan også skru på Automatisk aksept for din bil. Dette betyr at leietakere kan booke bilen uten å vente på ditt svar. Les mer om dette her.

Ved spørsmål kontakt Nabobil support tlf: 21405878 eller e-post: hjelp@nabobil.no

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg