Puss opp annonsen med nye bilder!

October 13, 2020
Kjekt å vite


Folk flest er opptatt av utseende, og som alle andre annonser skal også bilannonsen din selge. Enkel forskning viser at utleiere som bruker gode bilder av bilen i annonsen får flere forespørsler enn de med mindre gode bilder. Med andre ord: pusser du opp annonsen din kan du få leid ut mer! 

De fleste kan ta helt greie bilder med et mobilkamera. Det handler bare om å gjøre et par ting riktig. Bruk av riktig vinkel, omgivelser, lys og avstand kan faktisk gjøre underverker! Under har vi samlet noen tips til hvordan du tar bilder som får bilen din til å stikke seg ut i mengden.

# 1 Vipp mobilen 190 grader

Ved å bruke landskapsformat istedenfor portrett sikrer du at du får vist frem hele bilen. Plattformen har optimalisert for landskapsformat og bruker du portrettformat vil bildene kuttes. Dette kan resultere i at du ikke får vist frem hele bilen. 

# 2 Finn den perfekte vinkelen

Alle vinkler er bedre enn rett forfra. Høyre, venstre eller rett fra siden - test ut og se hva som gjør bilen din best! Dette gir folk et inntrykk av hvordan bilen ser ut samt et realistisk bilde av bilens størrelse. 


# 3 Ta noen skritt tilbake og gjør bilen til bildets midtpunkt

Ingen liker close-ups.Ta noen skritt tilbake og sentrer bilen i midten av bilde slik at du oppnår en viss balanse. Prøv å unngå forstyrrende elementer i bildet som personer eller andre biler. 


# 4 Ta bilder i riktig lys

Bilder tatt med blitz i kveldsmørket har sjeldent gjort noen godt. Naturlig lys fungerer best, men midt på dagen står solen høyt og skaper skygger og refleksjoner i motivet. Det myke morgen- og ettermiddagslyset vil derimot falle pent på bilen.

# 5 Unngå bruk av stock-bilder

Har du noe å skjule? Det kan være fristende å bruke bilforhandlernes bilder av bilmodellen din, men dette vil ikke tas godt imot av den som er på jakt etter leiebil.  Bruk av generiske bilder kan føre til at brukeren blir usikker på hva slags stand bilen din egentlig er i. Veien til å scrolle videre er kort. By på det unike ved bilen din - farge, lakk, felger og riper, vis utleier hva de får!

Og helt avslutningsvis..

Hvorfor ikke gjøre noe morsomt ut av det. Vask bilen og kjør et sted du selv synes er pent, still opp bilen og knips i vei! Annonsens hovedbilde er selvsagt viktigst, men bilder fra flere vinkler samt interiør og bagasjerom vil gi leietaker et fullgodt inntrykk av hva de får for pengene. Et bilde sier mer enn tusen ord :)


Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg