Populær caddy på St.Hanshaugen

March 27, 2017
Utleiere

Isak Amajev leier ut en Volkswagen Caddy og har 270 leieforhold bak seg. Han leier også bil når han selv trenger noe annet enn varebil.

- Jeg eier en varebil, men bruker den svært lite. Kostnader som parkering og vedlikehold løper jo uansett, så jeg leier ut for å kunne dekke noen av utgiftene forbundet med å eie bil. I tillegg koster det endel å bruke bil i Oslo sentrum. Skal jeg gjøre mange ærend leier jeg meg derfor ofte en elbil samtidig som jeg leier ut min egen.

Isak har et veldig godt forhold til leietakerne og kan fortelle at de er hyggelige og fleksible.

- Jeg har blant annet opplevd at bilen er vasket både innvendig og utvendig etter bruk, selv om det er dårlig vær. Jeg forsøker samtidig å være like fleksibel tilbake.

Kort responstid er viktig

- Til de som ønsker å leie ut bilen sin vil jeg først og fremst si at det er viktig å være raskt ute med å svare på henvendelser. De som sender forespørsel sitter og venter på svar og begynner fort å lete etter en annen bil om de ikke får svar fra deg. 

Han mener også at informasjon om drivstoff og eventuelle skader på bilen bør deles ved overtakelse.

- Også må alle huske å gå en runde rundt bilen sammen både ved henting og overlevering igjen, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg