Populær nabobil

May 28, 2018
Utleiere

Vi har tatt en prat med Solveig som leier ut bilen sin på Bislett i Oslo. Hun registrerte seg på Nabobil.no sommeren 2017 og har siden den gang vært en flittig bruker av tjenesten.

Solveig ble introdusert for Nabobil.no gjennom venner og bekjente, og til å begynne med brukte hun tjenesten for å leie biler før hun bestemte seg for å kjøpe sin egen bil og leie den ut.

- Jeg brukte Nabobil.no som leietaker før jeg kjøpte meg bil, og jeg syntes det fungerte veldig bra. Jeg bestemte meg for å kjøpe bil, så da var utleie av bilen en god måte å finansiere bilen på. Nå hender det blant annet at jeg leier ut bilen og tar toget til jobb, så det bidrar jo til at jeg bruker kollektivt i situasjoner der det ellers hadde vært enkelt å kaste seg i bilen. Samtidig som at jeg tjener en slant på det, så sånn sett er det vinn-vinn for meg.

‍Solveig sin Citroen C1

Bilen ble registrert på Nabobil.no i starten av 2018 og etter hennes første utleie, som var i februar 2018, har bilen blitt leid ut 35 ganger. Det er med andre ord ingen tvil om at Citroën til Solveig er en populær nabobil. Nå har hun også fått installert Nabobil uten Nøkkel i bilen sin, noe eieren av bilen virker svært fornøyd med.

- Det beste med Nabobil.no må nok være at det gjør billeie og utleie veldig enkelt. Keyless gjorde for eksempel at jeg kunne leie ut bilen min sporadisk mens jeg var på fjellet i påskeferien. I hverdagen er det også veldig greit at alt går via appen.

Ettersom at Solveig har leid ut bilen sin såpass hyppig på kort tid måtte vi spørre om hun hadde gjort seg opp noen tanker rundt hvor mye hun kan tjene på bilen i 2018.

- Jeg tror det fort kan bli rundt 50.000 kroner, hvis jeg fortsetter slik jeg har gjort til nå.

Anbefaler tjenesten

God omtale setter vi ubeskrivelig stor pris på, og Solveig forteller at hun har fått flere av vennene sine til å bruke tjenesten etter at hun har fortalt om sine erfaringer.

- Jeg har anbefalt Nabobil.no til vennene mine og flere av dem har begynt å leie bil, og leie ut bilen sin.

Vi bøyer oss i støvet for god omtale, og takker for en veldig fin prat med utleier Solveig.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg