Ny markedssjef for en dag

April 24, 2017
Nytt fra Nabobil.no

I mars fikk vi et veldig spennende tips fra en av våre utleiere. Hennes arbeidsgiver, Telia, hadde satt i gang et prosjekt for sine ansatte der målet var å "redde verden litt", og var i den forbindelse ute med en veldig spennende jobbannonse.

De ville gi sine ansatte muligheten til å hospitere hos andre virksomheter i en dag, og som den lille oppstartsbedriften vi er så kastet vi oss rundt - dette måtte vi være med på!

En litt annerledes jobbannonse på Finn.no 

15 års erfaring - ja takk

Et par dager senere fikk vi svar fra markedssjef i Teliaeide OneCall, Mette Øyen, om at hun gjerne ville komme på besøk til oss. En markedssjef med 15 års erfaring fra arbeid med kommunikasjon, kampanjer, events og kule samarbeid? JA TAKK.

For at Nabobil.no skal være en suksess er vi avhengig av å nå ut til folk. Vi er ingenting uten ivrige brukere av tjenesten vår! Med andre ord er markedsføring viktig. Og veldig skummelt. Hvordan få mest mulig ut av hver krone? Skal vi plassere alle pengene hos Google? Eller Facebook? Vil noen skrive om oss i avisa? Skal vi leie et kor som går gatelangs og synger om at "sharing is caring"? Henge opp plakater i alle parkeringshusene i Oslo? Eller skal vi kjøre land og strand rundt og dele ut flyers?

20 spørsmål

Vi forsøkte å kontrollere oss litt, men hadde allikevel det som føltes som 100 spørsmål klare når Mette kom på besøk. Og selv om vi hadde laget noen helt konkrete oppgaver vi i fellesskap skulle løse, så regelrett tømte vi hodet hennes for innspill, ideer og erfaringer. Mette viste seg å være en dame som var svært glad i å dele - hun passet med andre ord perfekt inn hos oss. Vi fikk masse gode tips, råd og retning, og satt oss til og med opp med kontakter i sitt nettverk.

Vi ønsker å takke Telia for et kjempekult initiativ, og håper vi kan gjøre gjengjeld en dag. Nå begynner jobben. Det første vi skal gjøre er å finne på gøy i juni - følg med!

Lotte Børnick-Sørhaug

Lotte er markedssjef i Nabobil.no

Relaterte Innlegg