Nytt år - nye muligheter

January 17, 2018
Utleiere

Da den yngste datteren i familien begynte på skolen var barnehagelevering ute av familielogistikken, og bilen ble plutselig stående i ro.

- Vi har igrunn tenkt på Nabobil.no hele høsten uten å komme i gang, forteller Gisle. Rett før jul ble det innført beboerparkering i bydelen vår, noe som gjorde parkeringssituasjonen mye enklere utenfor hos oss. Dette trigget oss ytterligere til å  legge ut bilen på Nabobil.no.

Gisle og familien satt seg ned med annonsen i romjula, og 1. januar 2018 ble bilen publisert. Hans forventninger til utleie er foreløpig beskjedne, men han har bestemt seg for å la bilen ligge ute et halvt års tid for å “sjekke markedet”.

‍Gisle forteller at beboerparkering gjør det enklere å leie ut bilen i hverdagen, men det kan også ha sine ulemper - som her, på en skikkelig januardag i hovedstaden.

- Det er en real bil som gjerne må brukes mer, sier Gisle om sin Toyota Avensis fra 2008. Jeg håper vel at noen kunne tenke seg å leie den innimellom, fortsetter han.

Han kjenner selv flere som både leier ut egen bil, og leier andres bil på Nabobil.no.

- Vi bruker bilen veldig lite i hverdagene. Vi klarer oss godt med kollektivtilbudet i nærheten og det meste vi trenger er dessuten i gangavstand. 

Å kvitte seg helt med bilen derimot, er foreløpig ikke aktuelt.

- Vi har familie litt spredd rundt, så å kvitte seg helt med bil er ennå ikke et alternativ for oss, avslutter Gisle.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg