Nøkkelløs og elektrisk

September 18, 2017
Utleiere

Med nøkkelfri åpningsteknologi installert i sin Nissan Leaf har Dani blitt en representant for fremtidens mobilitetsløsninger.

Dani har til nå gjennomført over 100 leieforhold og forteller at både økonomi og miljøhensyn driver hans motivasjon for å leie ut bilen.

- Jeg synes det er en flott tanke at vi i større grad deler ting som ikke brukes så ofte. Bilen er en åpenbar kandidat her. Den står stille 90% av døgnet og det er fint å tenke på at den kan brukes av andre når jeg uansett ikke har behov for den selv, forklarer han.

Dani forteller videre at han gjennom over 100 leieforhold har erfart at målgruppen for tjenester som bildeling er “folk flest”.

- Fordi bilen min er elektrisk er de fleste turene i Oslo og omegn, men noen drister seg også til lengre turer, forteller han.

Nøkkelløs overtakelse

Dani fikk installert Nabobil Uten Nøkkel i høst, og har opplevd en stor vekst i antall forespørsler etter det. I tillegg er det som han understreker lettere å leie ut med nøkkelfri åpningsteknologi i bilen.

‍Dani forteller at han er over gjennomsnittet opptatt av miljøet.

- Det gjør at jeg enkelt kan låne ut bilen uten at jeg er til stede. Jeg kan lukke og åpne bilen fra telefonen min og alle som har leid bilen har blitt mektig imponert av teknologien!

Utvider nettverket

Dani opplever tjenesten som trygg, og har i løpet av sin tid på Nabobil.no aldri hatt noen negative opplevelser eller erfaringer. Han hevder derimot at alle han har leid ut til har vært godt over snittet tillitsfulle mennesker.

- En gang ble jeg kjent med en gründer som lager en Uberlignende tjeneste for Norske forhold. Vi hadde veldig mye til felles og ser på mulighetene til å kunne samarbeide en gang i fremtiden. En person jeg ikke hadde møtt hvis jeg ikke hadde leid ut på nabobil.no avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg