Nabobil.no samarbeider med NAF

March 24, 2017
Nytt fra Nabobil.no

Nabobil.no har inngått et eksklusivt samarbeid med NAF. Samarbeidet innebærer at alle NAF-medlemmer vil høste fordeler ved leie og utleie av bil på Nabobil.no.

- NAF er en utrolig spennende samarbeidspartner. De har en status hos det norske folk som det er vanskelig å konkurrere med, sier Even Tangen Heggernes, daglig leder i Nabobil.no

NAF på sin side, bekrefter at de innser at folks bileierskap er i endring.

- Vi er inne i en rivende utvikling som kommer til å definere fremtidens transport. To stikkord er deling og teknologi. Hverdagsreisene og bileierskapet kan bli noe annet enn det vi er vant til, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF. 

Nabobil.no håper at NAFs medlemmer vil være godt representert på Nabobil.no i fremtiden.

- Bevisste sjåfører og utleiere er viktig for at vår tjeneste skal oppleves som trygg. Dette kan vi få til gjennom et samarbeid med NAF – som har noen av landets mest bevisste sjåfører i sin medlemsbase, avslutter Even Tangen Heggernes.

Er du NAF-medlem? Huk av for NAF-medlemskap i din nabobilprofil og høst alle de gode fordelene!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg