Tjen dobbelt så mye med Nabobil Uten Nøkkel

August 31, 2017
Nytt fra Nabobil.no

I Nabobil.no jobber vi hver dag med å møte brukernes behov. Vi har erfart at en sømløs overtakelse av bilen er en av de viktigste suksessfaktorene i leieprosessen, og derfor lanserer vi Nabobil Uten Nøkkel.

Nabobil Uten Nøkkel lar deg  åpne bilen med nabobil-appen, og dermed trenger ikke utleier overlevere nøkkel når bilen skal leies ut.

Hvordan fungerer det?

- Nabobil Uten Nøkkel gjøres mulig ved å installere nøkkelfri åpningsteknologi i bilen. Denne kobles så til nabobil-appen og gjøres tilgjengelig når du booker en bil som har teknologien installert, forklarer Christian Hager, teknologisjef i Nabobil.no.

Lei ut bilen selv om du er bortreist

Nabobil Uten Nøkkel eliminerer bokstavelig talt utleier fra prosessen og leietaker kan plukke opp bilen uavhengig av om utleier er tilgjengelig eller ikke. Å leie ut bilen blir plutselig enda enklere.

I tillegg til at det blir lettere å leie ut bilen kan Christian fortelle at installasjonen løser flere utfordringer ved utleieforholdet.

- Vi kan tracke bompenger, kilometer kjørt og ikke minst bensinnivå på bilene. Dette sikrer at utleierne får tilstrekkelig kompensasjon i etterkant.

La bilen tjene enda mer for deg

Nabobil Uten Nøkkel har med andre ord stor betydning for utleierne hos Nabobil.no. Biler med Nabobil Uten Nøkkel blir foreløpig leid ut dobbelt så hyppig som andre biler! Her kan du lese mer om den tekniske installasjonen.

Er du interessert i å tjene enda mer på bilen din? Send oss en mail til hjelp@nabobil.no med reg nummer på din bil.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg