Nabobil til nabolandet

March 13, 2018
Leietakere

Vi har tatt en prat med Caroline som skal leie sin første nabobil i påskeferien. I motsetning til andre som reiser til fjelltopper, afterski og snø, skal Caroline og samboeren hennes ta turen hjem til Sverige i påsken.

Gjennom venner og bekjente ble Caroline oppmerksom på tjenesten vår og hun ble selv fristet til å sjekke ut tilbudet. Tidligere har hun ikke hatt behov for å leie bil men nå som planen var å dra hjem i påskeferien begynte hun å søke etter biler i nærområdet sitt.

- Det er et mye rimeligere alternativ enn å leie fra andre større bilutleieselskaper, men samtidig virker det som et like bra tilbud.

‍‍‍Caroline benytter seg av kollektivtransport i Oslo, men på langturer i fremtiden vil hun bruke nabobiler!

Hun forteller videre at det som er viktig for henne når hun skal leie bil er at bilen er komfortabel, relativt ny og lett å kjøre, og hun har heller ingenting å utsette på utvalget av biler på plattformen.

- Jeg bor på Bjølsen og søkte etter ledige biler i nærheten av området, og jeg fikk raskt opp mange bra alternativer.

Vinn-vinn

På spørsmålet om hva som er det beste med delingstjenester som blant annet Nabobil.no, nøler ikke Caroline.

- Det er en vinn-vinn situasjon, både for den som eier bilen og den som ønsker å leie bilen.

Vi kunne selvsagt ikke vært mer enige! Men alt handler ikke om biler og delingstjenester, for det beste med å kunne leie bilen er ifølge Caroline å få tilbringe tid med venner og familie i hjemlandet. Likevel er det én ting hun gleder seg aller mest til i påsken.

- Det er jo selvfølgelig å spise påskegodteri!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg