Nabobil.no får med seg NSB på laget

August 18, 2017
Nytt fra Nabobil.no

Har du noen gang parkert bilen din i nærheten av togstasjon? Eller lurt på hvordan du skal komme deg fra togstasjonen og helt frem etter en togtur? Løsningen er nærmere enn du tror. Kjøper du togbillett hos NSB vil du nå få spørsmål om du har behov for bil når du ankommer stasjonen. Sammen med NSB skal Nabobil.no ta deg helt frem.

- Å få NSB med på laget er stort. De har en bred og lojal kundegruppe som det blir spennende å tilby våre tjenester til, sier Even Heggernes, daglig leder i Nabobil.no.

Et viktig og riktig samarbeid

Mange spør seg nok hvorfor en stor leverandør av miljøvennlige kollektivreiser oppfordrer til bilkjøring.

- For oss er dette et viktig og riktig samarbeid, da vi ser muligheten til å løse en reell utfordring for de reisende, både pendlere, ferie- og fritidsreisende, forklarer NSB persontogs konserndirektør Arne Fosen.

‍Nå kan du nyte godt av togets ro og komfort samtidig som du får fleksibiliteten du ønsker deg ved å ha en bil ventende på stasjonen.

- Folk flest skal jo sjeldent bare til stasjonen. De har behov for å komme seg videre fra stasjonen til endestoppet, eller hjemmefra og til togstasjonen. NSB ønsker å bidra til at disse reisene blir enklere for passasjerene, samtidig som det spiller på allerede tilgjengelig ressurser, sier Fosen. Vi tror at NSB og Nabobil.no sammen kan utvikle og tilby gode løsninger fra dør til dør.

Han får støtte fra Heggernes. - Med Nabobil kan du i teorien ta toget hele veien til hytta, sier han.

Bærekraftig mobilitet

NSB ser også samarbeidet som en investering i fremtidens mobilitetsløsninger.

- Folks holdninger til forflytning endres i takt med samfunnet, blant annet gjennom digitalisering. Det å ta vare på miljøet og videreutvikle de allerede gode løsningene og ta i bruk nye, er det svært viktig for oss å bidra til, avslutter Arne Fosen.

Lotte Børnick-Sørhaug

Lotte er markedssjef i Nabobil.no

Relaterte Innlegg