Kjører scooter med nabobil

March 20, 2017
Leietakere

Bjørn-Magnus driver med scootere på fritiden og deltar flere ganger i året på treff eller utstillinger. For å få fraktet scooteren støvfritt frem til utstillingslokalet trenger han varebil.

- Ettersom jeg ikke har varebil selv bruker jeg Nabobil.no. Det er billigere enn tradisjonell bilutleie, forklarer han. Det er kjekt å kunne velge biler som er i nærheten av der jeg bor, og filtreringsmuligheten gjør at jeg også kan velge biltype og pris.

Unødvendig skepsis

De som ikke kjenner tjenester som Nabobil.no er ofte skeptisk til deletjenester. Usikkerheten ved å overlate dine ting i andres hender kan for mange være stor. Bjørn synes derimot at løsningen oppleves som svært trygg og minner om at det er viktig for både utleier og leietaker å få positive vurderinger for å få “lov” til å fortsette å bruke tjenesten.

‍Bjørn-Magnus leier varebiler for å frakte scooteren sin skinnende ren frem til utstillinger

- Om du føler deg usikker vil jeg anbefale å lese vurderingene, veldig ofte er profilene også knyttet til en Facebook profil og man kan enkelt se hvilken profil som har validert førerkort og telefonnummer, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg