Mener bil i storbyen er unødvendig

June 19, 2017
Leietakere

Tom André bor sentralt i Oslo og er av den oppfatning av at bilhold er både unødvendig og dyrt. For snart to år siden overhørte han en samtale om Nabobil.no på trikken og falt for ideen om å kun ha bil når man trenger det.

- Jeg tenke umiddelbart at dette er en genial tjeneste. Jeg bor i sentrum og ser på det å ha bil som unødvendig og dyrt, men endel ganger kommer det allikevel opp situasjoner der man trenger bil. Der er Nabobil.no midt i blinken, både på pris og muligheten til å være spontan.

‍Tom André falt umiddelbart på ideen om bildeling

Tom André forteller at han synes det er gøy å få tilbakemeldinger og høre historier fra utleiere, som han mer enn gjerne slår an en prat med. Med andre ord han han foreløpig ingen planer om å gi slipp på det bilfrie livet.

- Jeg bor sentralt i Oslo og trives med å ikke ha bil. Så lenge Nabobil.no fortsetter å dekke mine bilbehov ser jeg ingen grunn til å endre på det, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg