Nabobil åpnes for deg som har fylt 20 år

June 14, 2018
Nytt fra Nabobil.no

Vi senker aldersgrensen til 20 år og åpner opp tjenesten for enda flere. De yngste må med hvis vi skal endre folk sine mobilitetsvaner.

Som en nyskapende tjeneste som har som mål å endre på mobilitetsvanene til folk flest er det dumt å stenge ute de som er flinkest til å endre og tilpasse seg. Hvis Nabobil skal være med på å sørge for bedre utnyttelse av bilparken og på sikt færre biler på veiene er vi nødt til å slippe til de yngre generasjonene.

‍Even Heggernes, Daglig leder i Nabobil ønsker 20-åringene velkommen!

Even Heggernes, daglig leder i Nabobil, forteller at det lenge har vært et ønske om å åpne tjenesten for yngre leietakere.

- Vi har siden oppstarten måtte si nei til mange unge sjåfører som har vært under 23-årsgrensen vi hadde tidligere, sier Even. 

Ordet har spredt seg fort. Siden Nabobil ble åpnet for 20-åringene i starten av mai har nærmere 200 av dere allerede leid bil og flere skal det bli!

- Vi er veldig fornøyde med at vi endelig kan åpne tjenesten for yngre sjåfører. Vi jobber hver dag med å gjøre det enklere for nordmenn å kunne leve uten egen bil. Dette er et stort steg i riktig retning for å få flere til å endre sine mobilitetsvaner, forteller Even.

Høyere risiko

Det er en kjent sak at forsikringsselskapene ser høyere risiko for skader blant yngre sjåfører. Vi mener dog det er viktige å gi dem tillit for å motbevise dette. Sammen med Gjensidige har vi derfor laget et eget produkt for de mellom 20-23 år slik at de også kan leie bil. For en 100-lapp ekstra per dag får man tilgang på bil på lik linje med andre brukere av tjenesten.

Forsikringsbransjen er nødt til å følge med på det som beveger seg av tjenester i markedet. Derfor er det også i Gjensidige sin interesse og slippe til så mange som mulig for å få gode data på bruken av tjenester som Nabobil.

Gleder seg til å bruke Nabobil i sommer

Frithjof gleder seg til å leie bil på Nabobil for første gang i sommer

Vi har snakket med Frithjof som studerer markedsføring på Westerdals i Oslo. Han er 21 år gammel og eier ikke egen bil.

- Jeg kommer til å bruke Nabobil for å leie en bil når jeg skal til Juvass ved Galdhøpiggen på skisamling i sommer. Det hadde vært vanskelig å komme seg dit uten bil, ettersom jeg må ha med mye skiutstyr på turen, sier Frithjof.

Det finnes mange unge i samme situasjon som Frithjof som nå vil kunne nyte godt av å ha enkel tilgang på bil ved behov. På Nabobil finner man et stort utvalg av forskjellige biler i alle prisklasser.

Velkommen skal dere være!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg