Nøkkelfri åpningsteknologi gjør Teslautleie sømløst

April 12, 2019
Nytt fra Nabobil.no

Eier du en Tesla er du bare et par tastetrykk unna å kunne leie ut bilen din fra sofakroken

Med enkel teknologi har Nabobil.no gjort det mulig med nøkkelløs utleie for alle Teslaer. Resultatet er at alle som eier en Tesla kan leie den ut på Nabobil.no uten måtte avtale tid og sted for å overlevere nøkler - Nabobils app låser opp bilen for deg.

- Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nabobils app og registrere deg. Så kan du lene deg tilbake og vente på forespørslene, forklarer Teknologisjef i Nabobil.no Christian Persson Hager.

Nabobils utviklere har integrert med en teknologi som gjør Tesla tilgjengelig for nøkkelfri utleie gjennom Nabobils app. Fra venstre Jenny Sjøgren, Christian Persson Hager og Theodor Tonum

For alle som velger å leie bil på Nabobil.no betyr det at du nå kan leie en Tesla på Nabobil.no og låse den opp med Nabobilappen. Bildeling blir ikke enklere enn dette.

- Dette er neste generasjones bildeling! Teknologien tillater oss å gjøre hele Teslaflåten vår nøkkelløs om ønskelig, sier Hager. Vi kan nå levere sømløse utleieopplevelser - og er svært spent på hvordan dette vil bli mottatt i markedet.

Fra 150 til 600 nøkkelløse biler "over natta"

Theodor Tonum gjør nøkkelfri åpningsteknologi tilgjengelig i Nabobils app

Nabobil.no tilbyr allerede nøkkelfri åpningsteknologi i rundt 150 av bilene som ligger på plattformen. Forskjellen er at løsningen som brukes på de andre bilene er en fysisk installasjon i bilen som kobles opp mot Nabobils app.

- Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere løsningen vår, og det dukker stadig opp ny teknologi som gjør det mulig å avansere. Med denne løsningen kan vi potensielt gå fra 150 til 600 nøkkelløse biler over natten, sier Hager.

Tesla er bare starten..

I tillegg til Tesla jobber nå teamet i Nabobil.no med å koble teknologien til andre bilmerker, og potensialet i flåten er stort.

- Intensjonen er å rulle ut dette ganske bredt, og koble oss opp mot alle nyere modeller som støtter nøkkelfri åpningsteknologi, avslutter Hager.

Foreløpig er det ca 50 av de vel 450 Teslaene som er registrert på Nabobil.no som har tatt i bruk teknologien, og biler med nøkkelfri åpningsteknologi leies ut 3,5 ganger mer enn en "vanlig" bil.

Er du interessert i nøkkelløs utleie av bilen din? Se mer informasjon.


Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg