Mikrogründer på Nabobil

April 6, 2018
Utleiere

Delingsøkonomien som Nabobil er en del av har åpnet mange muligheter for privatpersoner til å tjene penger eller dekke inn kostnader på dyre eiendeler som bil og bolig. På Nabobil har vi mange utleiere som vi definerer som såkalte mikrogründere. De eier gjerne én eller flere biler som leies ut på fulltid. Dette gir god ekstra inntekt ved siden av vanlig jobb, studier eller for folk som prøver å starte sitt eget selskap. Vi har tatt en prat med en av mikroentreprenørene for å skjønne mer om motivasjonen bak. 

Fredrik kontaktet oss i midten av februar med ønske om å sikre seg tilgang til Nabobil Uten Nøkkel i en bil han vurderte å kjøpe for å leie ut i Oslo. Vi hjalp han å velge en varebil som ville passe fint for utleie. Kort tid etterpå var bilen kjøpt, Uten Nøkkel installert og første utleie gjennomført. Allerede nå, kun noen uker senere, er bilen blitt leid ut hele 22 ganger!

Varebilen til Fredrik

Fredrik har tidligere studert filosofi, kinesisk og business. I fjor sommer ble han ferdig med en bachelor i økonomi fra BI her i Oslo. Etter studiene begynte han å jobbe for et investeringsselskap som investerer i tidlig-fase oppstartsselskaper.

- Det er nok dette som har inspirert meg til å investere i en bil og leie den ut via Nabobil.

Når du jobber i et investeringsselskap lærer du fort at det er viktig å gjøre en grundig analyse før en investering.

- En bekjent av meg kjøpte en bil og tjente den inn igjen i løpet av 6 måneder. Dette synes jeg hørtes veldig lukrativt ut og begynte å undersøke en slik investering selv. Etter noen uker med research og kalkyler fant jeg en bil som passet perfekt.

Fredrik ble egentlig først kjent med Nabobil som leietaker. Han synes servicen var unik. Nå bidrar han til dette med sin egen bil. Med Nabobil Uten Nøkkel kan Fredrik konsentrere seg om andre ting mens bilen leies ut.

- Nabobil Uten Nøkkel-funksjonen er genial! Folk blir veldig imponert når jeg sier at jeg ikke trenger å møte dem og at bilen kan åpnes ved hjelp av Nabobil-appen.

August Grønli

August er forretningsutvikler i Nabobil.no

Relaterte Innlegg