Deler "alt han har"

August 8, 2017
Utleiere

Tarald Høy fra Nøtterøy har virkelig omfavnet delingstjenestene som er tilgjengelig i dag. I sommer leier han ut både bil, båt og hytte, og tjener dermed en god slant mens han selv er på ferie.

- Vi eier to biler, men klarer oss stort sett med én. Nabobil.no er derfor en fin måte å tjene litt på den som blir stående . Tanken var egentlig å få inn alle driftsutgiftene vi har på bilen, men så har den blitt så populær at vi praksis har tjent inn bilens salgsverdi og vel så det, forteller Tarald.

‍Tarald Høy leier ut bil, båt og hytte mens han selv er på ferie.

Til nå har han over 30 leieforhold bak seg og har foreløpig bare gode erfaringer med å leie ut fritidsbolig, bil og båt. Han forteller at han basert på egne erfaringer har et positivt og avslappet forhold til delingstjenester.

- Det viktige for oss er at tjenesten gir en liten fortjeneste og har lite risiko. I tillegg praktiserer jeg full tillit til leietaker. Jeg møter dem derfor nødvendigvis ikke personlig, men legger nøkkelen i et nøkkelskap med kode slik at vi lett kan leie ut uten å være tilstede.

Tarald har foreløpig ikke opplevd noen større uhell, kun et punktert dekk. Han forteller at han aktivt markedsfører bilen ved å oppdatere kalenderen og bruke spesialpris for ukes- eller månedsleie.  

- Vår erfaring med delingstjenester er såpass gode at vi nok selv også vil benytte oss av tjenesten. Enn så lenge er vi fortsatt fanget av det norske "eie-syndromet" og da er det veldig nyttig å iallefall kunne leie ut når vi kan, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg