Med bilen som ansatt

May 22, 2017
Utleiere

- Jeg var selvstendig næringsdrivende, og kjørte Uber på siden for å finansiere oppstarten min. En dag satt en utrolig hyggelig kvinne seg inn i passasjersetet. Hun introduserte meg for Nabobil.no der hun selv var utleier. Hun skrøt av konseptet, og oppfordret meg til å prøve det ut.

Slik begynner historien til Anneli, som har 23 leieforhold bak seg og idag leier ut to biler på Nabobil.no. Hun forteller at hun umiddelbart ble imponert over hvor enkel løsningen var, og hvor hyggelig hun opplevde det første leieforholdet.

Jeg satt igjen med en utelukkende positiv opplevelse - samt en hyggelig sum penger! 

Som så mange andre utleiere på Nabobil.no er hun opptatt av at løsninger som dette kan redusere innkjøpet av privatbiler.

- At en bil som ofte står stille i garasjen nå kan gi nytte til noen som faktisk behøvde transport gir meg en god følelse. 

Unike leieforhold

Anneli innrømmer at hun flere ganger spurte seg selv om hun bare hadde flaks, eller om alle fremtidige leieforhold ville være like hyggelige som de første. Det viste seg at det ikke hadde med flaks å gjøre - for hun har fortsatt ingen negative opplevelser med tjenesten.

- Hvert leieforhold er unikt og spesielt på sin måte:  en gang kom bilen tilbake så skinnende ren at jeg ikke gjenkjente den. Leietaker hadde hadde vasket den innvendig og utvendig, avfettet og polert den. Jeg var målløs, for en fantastisk hyggelig gest!

Anneli Ona leier ut bilen sin på Nabobil.no for å finansiere sin egen start-up.

Tjenestens brukere er nøkkelen til suksess

Å leie ut bilen kan oppleves som litt privat, og enkelte møter tjenester som Nabobil.no med en viss skepsis. Anneli mener at innstillingen til de ansatte i Nabobil.no samt tjenestens mange brukere er avgjørende for at tjenester som denne fungerer.  

Vanligvis har jeg jobbet for å beholde bilene, nå kan bilene jobbe mens jeg gjør andre ting.

- De ansatte er trivelige og behjelpelige, og løser større og mindre utfordringer med glans. I tillegg har brukerne av tjenesten et samspill jeg sjeldent har vært borti. Hvert leieforhold byr på spennende personer, nye historier og ikke minst – hyggelige summer. Vanligvis har jeg jobbet for å beholde bilene, nå kan bilene jobbe, mens jeg gjør andre ting, avslutter Anneli.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg