Max på 9 år leier ut sin Tesla Model S for Kids

March 12, 2018
Utleiere

Vi har tatt en prat med Max på 9 år som skal leie ut sin splitter nye Tesla Model S 2017-modell med Facelift. Bilen bor til daglig i en leilighet i Oslo og Max som er en stolt eier sier han gleder seg til å la andre få prøve bilen slik at de også kan få glede av å bruke den.

- Bilen er skikkelig kul. Den har masse fine detaljer, og den kjører faktisk veldig fort. Den er laget for barn, og det er gøy å ha en helt egen Tesla som bare vi kidsa får kjøre.

Bilen kan lades som en vanlig Tesla med lader ved baklykten på venstre bakskjerm. Batteriene har fem indikatorlamper, så det er oversiktlig å lade, og det tar inntil tre timer fra tomt til fullt batteri.

‍Max og lillesøsteren hans

Foruten størrelsen og vesentlig mer motorstøy, er denne Teslaen en tro kopi av originalen utseendemessig. Den fås i fargene rød, blå og sort, men ifølge eieren selv er denne bilen i den fineste fargen, nemlig rød. Høyden er 53,34 centimeter høy, den er 132 centimeter lang og 71,12 centimeter bred. Vekten med batteri er i underkant av 20 kilo, og den kan bæres av to personer.

Max forteller at han synes det er kult at andre skal få leie bilen hans, men han gjør oppmerksom på at man må styre unna ting som står i kjørebanen.

- Vi bor i en leilighet midt i byen, og det er ikke så lett å styre unna bokhyller, bord og stoler hjemme hos oss. Siden bilen faktisk er ganske rask og stor.

Videre forteller han at en fordel med å leie ut bilen sin er at andre kan ha glede av den når den ellers står stille hjemme.

- Jeg er jo på skolen hele dagen og søsteren min er i barnehagen, så den kunne helt klart ha blitt brukt mer enn den blir. Jeg kan ikke kjøre til korpset med den, jeg spiller eufonium som er nesten som en tuba, og den får jeg ikke plass til i frunken. Tesla er jo en helt spesiell bil, så jeg tenker det er mange barn der ute som kunne tenkt seg å prøve, men kanskje ikke har foreldre som er gærne nok til å kjøpe en egen.

God stemning

Bilen blir ifølge 9-åringen mest brukt til kortkjøring, men både lillesøsteren og besøkende får prøve bilen når de ønsker og da blir det alltid god stemning.

- Det hender også at jeg bruker den til å frakte ting. Her forleden hadde vi kjøpt en ny lampe til soverommet mitt, og da la jeg lampa i frunken (bagasjerommet foran) på kjøkkenet, og fraktet den gjennom leiligheten. Det gikk veldig fint og det var en bra kjøretur.

Av leieinntektene har Max og søsteren lyst til å kjøpe seg sparkesykler som de kan bruke til våren, og det er klart at vi i Nabobil.no ønsker å hjelpe dem med å få denne drømmen oppfylt.

Vi takker for en veldig fin prat og ønsker Max lykke til med utleie av bilen, og sparing til de  nye sparkesyklene!

Har du lyst til å leie bilen til Max?

Bilen bor til daglig i en leilighet i Huitfeldts gate i Oslo, og må hentes og leveres. Batteriet er fulladet ved utleie, så man kan kjøre med en gang. Bilen leveres i samme stand som ved henting - hver gang.

Fakta om bilen

  • Bilen kan brukes på tørt føre
  • Rekkevidden er normalt to timers kjøring. Batteriet er på 130Wh
  • Toppfarten er på 9,6 km i timen, og det er mulig å halvere effekten til 4,8
  • Bilen er av politiet klassifisert som leketøy
  • Frunken har plass til et mellomstort kosedyr
  • Man kan docke telefonen på anlegget i bilen
  • Maksimal størrelse for sjåføren er 140 cm, men det er mest komfortabelt for et barn mellom 100 og 130 cm
  • Styringen har ikke servo
  • Bilen er merket med Tesla og 90D bak
  • Bagasjerommet bak er kun for batteripakken

For å leie bilen til Max kan du trykke her for å sende forespørsel. Pris kan diskuteres.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg