Rimelig Opel på Grünerløkka

May 24, 2017
Utleiere

Da vi spurte Marianne om hun ville være med på en liten kampanje for Nabobil.no var svaret hennes umiddelbart ja. Hun la samtidig til at hun allerede jobbet aktivt med å markedsføre Nabobil.no fordi hun liker tjenesten så godt. Slike utleiere vil vi ha!

Marianne hørte først om Nabobil.no fra en kollega og forteller at hun fikk første forespørsel like etter at hun hadde laget en profil.

- Vipps, så var det noen som ville låne bilen min! Enkelt og brukervennlig.

Lukeparkerer for leietakerne

Marianne skryter av hyggelige leietakere, og forteller at hun har truffet mange spennende mennesker gjennom Nabobil.no. I tillegg er Marianne raus tilbake og parkerer mer enn gjerne bilen for leietaker. 

- Det er ikke alle som er like vant med å lukeparkere, smiler hun.

Mange opplever det å leie ut bilen sin til fremmede som skummelt og utrygt. Marianne har selv opplevd at bilen hennes ble skadet.

- En gang ble bilen min påkjørt da den stod parkert under et leieforhold. Da var det veldig enkelt å ta kontakt med Nabobil.no, de ordnet opp i forsikringssaken - både den kortsiktige og langsiktige.

Utleie i nabolaget

På spørsmål om hva hun liker best ved Nabobil.no har hun flere ting hun setter høyt.

- Jeg liker følelsen av å hjelp andre som trenger en bil, uten at det koster så mye. Videre er det fleksibelt og enkelt.

Etterspørselen etter Mariannes bil er stor, og da den prismessig ligger i det nedre sjiktet er det mange som velger å reise fra andre bydeler for å leie den. Hun leier også ut til egne naboer, og folk i nabobydelene, som Sagene.

- Det er lettere å parkere på Grünerløkka nå enn det var før, så jeg tror det er mange som har kvittet seg med bilen. Bildeling på Grünerløkka har et stort potensiale!

Går i pluss

Marianne la ut bilen sin senhøsten 2016 og rakk å tjene over 11.000 kroner i før året var omme.

- Jeg går i pluss hver måned - nå tjener jeg faktisk penger på å ha bil, avslutter hun.

Vil du leie Mariannes Opel? Besøk bilannonsen her.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg