Marianne og Sanjin eier en liten del av Nabobil.no

November 1, 2018
Nytt fra Nabobil.no

Marianne og Sanjin har vært ivrige utleiere på Nabobil.no siden oppstart og eier nå tre biler som alle leies ut fra adressen deres ved Paulus plass i Oslo. Da Nabobil.no tidligere i år åpnet for folkefinansiering var de raskt ute med å melde sin interesse.

- Primært valgte vi å investere i Nabobil.no fordi vi har stor tro på selve konseptet. Tjenesten dekker et behov som før ikke ble dekket. Et behov som blir større og større, spesielt i storbyene som Oslo, forteller de ivrige utleierne.

Stor tro på tjenesten

Marianne og Sanjin tar seg ofte tid til en prat med de som leier bilene deres, og er av den oppfatning at folk flest er fornøyd med tjenesten. De høster mye skryt for at de er raskt på ballen, noe som resulterer i kjapp og enkel bilutleie.

- Vi mener at Nabobil.no har potensiale til å bli ledende innen bilutleie i Norge og kanskje i hele Norden om ikke så mange år! Da er det ikke dumt å eie en liten bit av den kaka.

Måtte slå til

Dette er første gang de investerer i en start-up og har derfor ikke noen erfaring med liknende investeringer.

- Vi er i utgangspunktet ikke så veldig risikovillige når det kommer til investering og sparing, men når denne muligheten dukket opp måtte vi slå til, forteller de.

- Lær av brukerne!

Om fremtiden er de åpenbart optimistiske, men er helt klare på at Nabobil.no ikke kan ligge på latsiden.

- Dere må fortsette å høre på brukerne. Det er vi som bruker tjenesten, appen og kundeservicen. I tillegg er det viktig at Nabobil.no fortsetter å utvikle og markedsføre tjenesten og plattformen sin. Fokuset bør være å nå ut til så mange som mulig og i tillegg gjøre tjenesten så enkel som mulig å bruke, avslutter Marianne og Sanjin.

--

I mars 2018 valgte Nabobil.no å invitere sine utleiere til å investere i selskapet. Fra hundre trofaste utleiere hentet vi nærmere 4 millioner kroner.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg