Lei ut bilen selv om du er på ferie

June 13, 2018
Kjekt å vite

Har du lyst til å leie ut bilen mens du er på ferie? Det finnes flere alternativer for deg som ikke har muligheten til å være tilstede ved overtakelse av bilen.

Det finnes flere tjenester som baserer seg på å håndtere nøkler. En av de mest utbredte tjenestene heter Easypick. Bor du sentralt i Oslo er sjansene store for at du har en kiosk eller butikk i nærheten som tilbyr nøkkelhåndtering. Ved hjelp av en hentekode kan du enkelt gi leietakerne tilgang på dine bilnøkler.

Bruk av denne typen tjenester skjer på eget ansvar og for egen regning. Nabobil anbefaler utleiere å sjekke bilen mellom hvert leieforhold, eller i det minste gå gjennom bildene som er tatt av leietaker ved henting og levering. For din egen del kan det være lurt å ta gode bilder av bilen før du reiser på ferie slik at du kan dokumentere bilens stand. Les mer her.

Slik fungerer det

  1. Lever bilnøkkelen i din nærmeste butikk - se oversikt her
  2. Del hentekode med leietaker
  3. Leietaker henter nøkkel og bil på egenhånd
 

55+ lokasjoner

‍Ingrid Koefoed

Easypick er tilgjengelig på 55+ lokasjoner, majoriteten av disse er i Oslo. Ingrid Koefoed, Managing Director i Easypick, forteller at de er tilstede på sentrale steder og at mange av kioskene/butikkene er både døgn- og søndagsåpne som gjør det enkelt for brukeren.

Dersom det ikke finnes en lokasjon i nærheten av deg oppfordres du til å melde ifra slik at de kan undersøke om det er mulig å få satt opp løsningen hos en lokal kiosk eller butikk i ditt område.

Trygt og enkelt

- Vi gjør det mulig å dele nøkler på en rask, enkel og sikker måte. Nøkkelen låses inn i et nøkkelskap bak kassen med videoovervåkning så du kan trygt gi fra deg nøkkelen, sier Ingrid.

Gjennom Easypick appen får man automatisk varsel når nøklene hentes og når de leveres. Det betyr at du har full kontroll og slipper å bekymre deg for nøkler som kommer på avveie.

Vi spurte Ingrid om hvorfor Nabobil er god partner for Easypick; Nabobil er en attraktiv partner for Easypick fordi vi har muligheten til å kunne bidra til å gjøre det enklere å leie og dele gjennom Nabobil, sier hun.

Nå har du ingen unnskyldning for å ikke leie ut bilen mens du er på ferie! Hilsen oss i Nabobil :)

August Grønli

August er forretningsutvikler i Nabobil.no

Relaterte Innlegg