Kvalitetssikring av bilene på Nabobil.no

October 22, 2017
Kjekt å vite

Nabobil.no stiller en rekke krav til bilene som leies ut på plattformen. Her kan du lese hvordan vi kvalitetssikrer bilflåten.

Mange nye brukere er usikre på hvilken garanti vi kan gi dem på at bilene på Nabobil.no er i god stand. Det kan i første omgang virke litt vanskelig. Nabobil.no eier, som alle vet, ingen biler. Dette gir oss mindre kontroll over bilflåten enn det et tradisjonelt utleieselskap vil ha.

Vi ligger derimot ikke på latsiden av den grunn. Vi har gjort oss mange viktige erfaringer de to siste årene, og har brukt mye tid og ressurser på å bygge opp gode rutiner for kvalitetssjekk av bilene som leies ut på plattformen vår.

Når utleier registrerer bilen sin hos oss sjekker vi umiddelbart følgende:

  • At bilen ikke er eldre enn 15 år
  • At bilen ikke har kjørt mer enn 200.000 km
  • At bilen er EU-godkjent

Videre følger vi svært godt med i de kanalene vi har for tilbakemeldinger, det være seg e-post, telefon og ikke minst reviewsystemet vårt. Viktige tiltak for kvalitetssikring er blant annet:

  • Alvorlige klager på bilens tilstand fra leietaker vil medføre utestengelse av bilen
  • Vi stiller krav til utleiere om utbedring av innrapporterte feil før videre utleie (dekk, sprekk i ruta, etc)
  • Gjentakende dårlige reviews vil føre til at bilen ikke lenger dukker opp i bilsøket

I tillegg minner vi utleiere på å skifte dekk i henhold til sesong, og vi oppfordrer selvsagt alle leietakere til å gå over bilen nøye før de kjører avgårde med den.

Vår supportavdeling er åpen tolv timer daglig syv dager i uka, og skulle det dukke opp en sak der du skulle vurdere bilen til å være i for dårlig stand til å kunne legge ut på tur, vil vi være på pletten og gjøre det de kan for å finne en ny bil til deg.

Med andre ord gjør vi en hel del for å sikre at standarden på bilene som leies ut gjennom Nabobil.no er i tipp-topp shape, og reagerer umiddelbart dersom det motsatte skulle være tilfellet.

God tur!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg