Hjelper naboer med å komme seg til fjells

June 29, 2017
Utleiere

Karoline har leaset en bil i flere år, og da verken hun eller samboeren bruker den i hverdagen har de begynt å leie den ut på Nabobil.no.

- Noen måneder nå har vi faktisk tjent inn det vi har av utgifter på bilen, og det er jo en fin fordel, forteller Karoline.

De har lagt ut bilen for 590 kroner per døgn, noe som er rett under snittprisen på en bil på nabobil.no. Karoline forteller at hun alltid sørger for å ha full tank og ren bil når den skal leies ut. Bilen, en Mercedes Benz Gla 2016, er et populært utleieobjekt og hun leier ut til både familier, enkeltpersoner i 30-årene og kjærestepar som vil på fjellet i helgene og ikke har bil.  Og leietakerne, de dukker plutselig opp på uventede steder.

- Vi har blant annet handlet spisestuestoler av en mann vi har leid ut til et par ganger - det var veldig hyggelig!

Samtidig kjenner hun få andre som bruker Nabobil.no.

- Når jeg forteller at vi leier ut bilen vår, synes alle at det høres helt genialt ut! Flere har vurdert å prøve det, men som regel er de mer "avhengig" av bilen enn det jeg er.

Karoline og samboeren er begge opptatt av delingstjenester og mener at det i tillegg til å være miljøvennlig er vinn-vinn for  parter.

- Jeg er veldig for delingstjenester, og liker at det blir mer og mer populært. Jeg tror også at Norge er et land hvor delingsøkonomi kan fungere veldig bra, da jeg føler at vi har høy grad av tillit – at vi stoler på hverandre, avslutter Karoline.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg