Hytteturen blir mulig med naboens bil

August 30, 2017
Leietakere

Stine bor midt på Solli plass i Oslo og er helt ny på Nabobil.no. Hun registrerte seg fordi hun skulle på hyttetur med vennegjengen. Hennes første møte med Nabobil.no var en Prius - valgt av den enkle grunn at den er drivstoffgjerrig.

- Det er veldig komfortabelt å kunne kjøre bil helt frem til hytta - også krever det mindre planlegging. Attpåtil er det rimeligere enn alternativene, forteller hun.

Stine er fra Moss, og når hun skal hjem på besøk reiser hun kollektivt. Hun har derfor ikke behov for bil annet enn når hun skal på hyttetur, flytte eller andre praktiske ærend.

- Det er mye billigere og enklere for meg å leie bil enn å eie, særlig fordi jeg ikke har parkeringsplass der jeg bor, sier Stine.

Stine har troen på at delingstjenester vil fortsette å vokse i fremtiden.

- Det trengs nok løsninger for å gjøre det enda enklere, som at utleier og leietaker ikke behøver å møte hverandre, men tjenester som bildeling vil bare bli mer og mer aktuelt, avslutter hun.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg