Hvorfor leie bil av naboen?

October 26, 2017
Kjekt å vite

Lurer du på hva som er fordelene ved å bruke Nabobil.no når du trenger bil? Vi har laget en oppsummering.

Pris

Historikken vår viser at vi er best på pris sammenlignet med de tradisjonelle utleieselskapene. Prisene er samtidig stabile og lite sesongavhengige. Du betaler med andre ord ikke ekstra fordi du er sent ute. I tillegg kan du, fordi vi har et så variert utvalg av bil, velge blant mange forskjellige prisklasser når du skal gjøre en reservasjon. Er pris viktigste faktor for deg når du skal leie kan du derfor velge å filtrere på nettopp dette - og finne en bil som passer budsjettet ditt.

Stine bruker Nabobil.no når hun skal ut av byen, du kan lese om hennes erfaring her.
Det er mye billigere for meg å leie enn å eie bil. Stine, Solli Plass

Tilgjengelighet - bil der du er

Nabobil.no begynner å bli ganske rå på tilgjengelig. Vi har over 5 500 biler plassert i 204 kommuner over hele landet, og befinner du deg i en av Norges ti største byer kan vi nesten garantere at du får bil på timen. I Oslo trenger du aldri å gå lenger enn ti minutter hjemmefra for å treffe på nærmeste nabobil. Vi befinner oss rett og slett der folk flest bor.

Utvalg - bil etter behov

Vi er best på utvalg. Hvem andre kan blant annet by på 800 elbiler, 750 stasjonsvogner, 500 varebiler, 600 SUV's, 250 luksusbiler og 100 kabrioleter? Hos oss finner du alt fra en Fiat 500 til en Porsche Carrera, så å få tak i bil tilpasset anledning er hverdagskost.

‍Vanja og hennes familie har valgt å leve uten egen bil. Hvordan de får hverdagen til å gå opp kan du lese mer om her.
Det er veldig praktisk å kunne leie en bil det uansett ikke ville ha vært naturlig for meg å eie, som større varebiler for eksempel. Vanja, Torshov

Enkelt

Å leie bil gjennom Nabobil.no er papirløs, smidig og effektivt. Registreringen skjer i et par enkle steg, og etter det er du bare noen tastetrykk unna din leiebil. Og, du trenger ikke stå i kø når du skal hente bilen.

Fleksibelt

Å leiebil på Nabobil.no er ikke bare enkelt, men også fleksibelt. Du kan til enhver tid kontakte utleier i appen for spørsmål rundt- eller endringer av leieforholdet. Du kan enkelt utvide eller korte ned leieforholdet så sant utleier godkjenner det. Hos Nabobil.no kan du også leie bil på timesbasis (ned til tre timer), noe som kan være snedig hvis du bare skal til IKEA, på dynga, eller på kaffebesøk hos noen du ikke vil være hos for lenge. Mange av bilene våre er utstyrt med ekstrautstyr som skiboks, barnesete og GPS, noe du lett kan filtrere på i bilsøket.

Miljø

Om en skal se litt stort på det så kan en delt bil potensielt sett fjerne ti biler fra Norske veier. I tillegg er det viktig å understreke at vi benytter kapasiteten i den allerede eksisterende bilflåten i Norge. Smart, ikke sant? Så om du er tilhenger av miljøinitiativer er bildeling selvsagt midt i blinken for deg.

God tur!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg