Eventyrere på tur med nabobil

June 8, 2017
Reiseblogg

Hvitserk tar hvert år med nordmenn på turer i inn- og utland. På mange av turene er gjestene borte i flere dager på spennende reiser verden over. Samtidig som vi sammen utforsker spennende destinasjoner, står eventyrernes biler ubrukt hjemme.

Med nabobil på tur

Som en del av jobben er vi ansatte hos Hvitserk ofte på reise i inn og utland. I forrige uke var vi rundt i det vakre fjordlandskapet i Sogn og Fjordane for å drive turutvikling for eventyrlystne nordmenn og utlendinger. Mats, ansatt i Hvitserk, leier ut varebilen sin så ofte han kan gjennom Nabobil.no når han er ute og guider eller utvikler nye turer. På Hvitserks siste reise til Sogn og Fjordane ble hans Peugeot 5008 for liten, og da ble naturligvis en nabobil brukt til å komme seg fra fjord til fjells!

Gjengen fra Hvitserk på tur i Sogn og Fjordane. Fra venstre Marit Vidnes, Mads Hoel Johannessen og Trygve Sunde Kolderup.

Alle kan kjøre en nabobil på tur med Hvitserk

På flere av Hvitserk sine turer i Norge har gjestene behov for egne biler. Dette gjelder eksempelvis våre toppturer i Sunnmøre, samt de populære vinter- og vårturene til Romsdalen, og et utvalg klatreturer i mange av de samme områdene. Hvitserk ønsker å bidra til bedre ressursutnyttelse i samfunnet og gir samtidig sine kunder mulig å spare penger. Derfor tilbyr vi nå våre gjester rabatt på leie av nabobiler til bruk på turene våre.

Spar penger når du reiser 

Har du planer om å reise med oss på et eventyr i Afrika, Svalbard eller Himalaya? Om du samtidig har en bil som står ubrukt hjemme kan vi nå trygt anbefale deg å tjene noen ekstra kroner mens du er på reise!

Mats Hoel Johannessen, Hvitserk – Eventyrreiser og ekspedisjoner

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg