Høsferie i en nabobil?

September 25, 2020
Nytt fra Nabobil.no

I høstferien skal vi gjøre det motsatte av i påsken - reise på tur i Norge!

Fikk du ikke nok av norgesferien i sommer? Da passer det kanskje fint at høstferien kommer med sine nydelige farger og skarpe morgentimer. Eller slik som værmeldingen ser ut nå, høljregn og innevær. Uansett vær og føre ser det ut som at du med god samvittighet kan ta deg høstferie!

Dette er definitivt annerledesåret. I påsken ble vi bedt om å holde oss i hjemkommunen - nå bes Oslofolk nærmest instendig om å komme seg på hytta. For de som er så heldig å ha en.

Folk i Norge elsker hytteliv - i høstferien kan det praktiseres med svært god samvittighet


Stort land - liten befolkning

Heldigvis har vi nok natur her til lands. Det bør være greit å finne steder ikke alle andre reiser til. Selvom vi liker oss best der vi har vært før. Der naboen også holder til. Kanskje skulle vi ha funnet på noe annet i år? Vi oppfordrer alle til å prøve noe nytt i ferien - hvis ikke du bare vil på hytte da.

En ting det er nok av i landet vårt er plass.

Vi må reise trygt

Nabobil kan være et rimelig og godt alternativ til deg som ønsker å komme deg ut av byen men ikke ønsker å bruke kollektiv akkurat nå. Våre utleiere er ansvarlige bileiere som ønsker at din reise skal gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte. Her er noen enkle huskeregler når dere skal leie bil.

Tiltak ved behov

Blir det behov har vi flere tiltak vi raskt kan implementere - som 48 timers karantene for biler. Nabobil vil holde brukere løpende oppdatert.

Vi ønsker alle en riktig god tur ut av byene i høstferien!

Finn en bil til høstferien

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg