Hjem med Nabobil.no

August 25, 2017
Leietakere

Ane bor på Lamberseter i Oslo og eier ikke egen bil. For å komme seg hjem til familien i helger og ferier benytter hun seg av biler i nabolaget.

- For meg og min samboer er det mye billigere å leie bil en helg enn å ta toget tur/retur dit vi skal, forteller Ane. På den måten slipper vi også å bli kjørt og hentet til og fra togstasjonen, som ligger en halv time unna.

Når Ane skal leie bil er det flere ting hun ser etter.

- Det viktigste er inkluderte kilometer og at bilen er er kostnadseffektiv. Jeg ser gjerne også etter fasiliteter som aux-tilgang eller bluetooth så jeg får koblet til mobilen! Og i og med vi helst bruker nabobil i forbindelse med lengre tur er det også greit med grei størrelse på bagasjerom, forklarer hun.

Ane begynner å ha litt erfaring med bilene på plattformen og hevder at det stort sett er litt tilfeldig hva slags bil de ender opp med. Sett bort i fra en biltur med en litt ustabil vifte som førte til noen kalde opplevelser over fjellet en vinter, forsikrer hun oss om at hun kun har gode erfaringer med å kjøre andres biler.

- Jeg digger nabobilkonseptet og har troen på at delingstjenester bare vil fortsette å vokse, avslutter hun.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg