Hannes Skoda Fabia lever et aktivt liv på Nabobil.no

December 5, 2018
Utleiere

Hanne bor på Sagene i Oslo og leier ut en liten, rød Skoda Fabia 2011. Selv bruker hun bilen svært lite i hverdagen og synes derfor at utleie er en fin måte å generere en ekstrainntekt på.

- Jeg setter veldig stor pris på friheten ved å ha egen bil, men det er jo en luksus å ha bil når man bor i byen. Derfor er det supert å leie den ut via Nabobil.no slik at andre kan ha glede av den når jeg ikke bruker den, forklarer Hanne. Fordi hun ikke bruker bilen til jobb står den mye stille i ukedagene.

Hannes bil har nøkkelfri åpningsteknologi og hun treger derfor ikke møte leietakerne når de skal hente og levere bilen. Sålenge hun er flink til å holde kalenderen sin oppdatert kan bilen nærmest leie ut seg selv.

- Jeg booker selv inn bilen i kalenderen på Nabobil.no når jeg skal på helgetur eller i feriene, fortsetter hun.

Størst etterspørsel i helger og ferier

Hanne forteller at hun leier ut bilen jevnlig, men at etterspørselen er størst i helger og ferier.

- Felles for de som leier bilen er at de bor i nærheten og er hyggelige og oppmerksomme leietakere. Noen har også leid bilen flere ganger.

Den snertne Skodaen har vært med på mange spennende turer, som blant annet harrytur til Sverige, fjellturer, familiebesøk på Gjøvik, Trysil og Tønsberg,  forberedelser til bryllup i nærområdet og på sommerferie på Vestlandet.

Trenger du bil i desember? Lei Hannes Skoda!

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg