Gründerne på Ulven

April 25, 2019
Utleiere

Nassir og Kevan i selskapet Evutleie holder til på Ulven der de holder både verksted og bilutleie. De har leid ut biler på Nabobil.no i underkant av et år og er foreløpig veldig fornøyd med hvordan tjenesten fungerer.

- Vi driver et lite verksted og i den forbindelse er det veldig snedig å ha noen biler til utleie som erstatningsbiler! Vi har derfor gått til innkjøp av fire biler som vi leier ut til kunder som har bilen inne på service hos oss, forklarer Nassir.

Kundene er både privatpersoner og bedrifter, og Nassir sier at de to virksomhetene har gode synergieffekter av hverandre.

- Det er flott å kunne tilby erstatningsbil for de kundene der bilens verkstedsopphold vil vare over flere dager! 

Enkelt og grønt

Hos Evutleie er bilparken fullelektrisk

De har installert nøkkelfri teknologi i flere av bilene, noe som gjør prosessen med henting og levering svært smidig. I tillegg er bilparken deres helelektrisk.

- Vi har ambisjoner om å være miljøbevisste og ha en grønn flåte bestående av kun elbiler, forklarer Nassir.

De har også avtale med flere forsikringsselskap, noe som gjør at mange kunder slipper logistikken med å reise et annet sted for å plukke opp erstatningsbil - de kan ta med seg en leiebil direkte når de har levert bilen på verksted.

- Hos oss får kundene alt på ett sted, noe som gjør totalopplevelsen svært smidig, avslutter Nassir.

Du kan leie bil hos Evutleie her

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg