Gode anmeldelser gir attraktive biler

April 5, 2017
Utleiere

- Å leie ut bilen på Nabobil.no er en super måte å tjene noen ekstra kroner på. Jeg har flere biler stående, og tenker at det er bedre at noen får nytten av disse når jeg ikke bruker dem selv.

Ole Gustav Moen leier ut to biler på nabobil.no og har 25 leieforhold bak seg. Bortsett fra én gang, har han alltid møtt på hyggelige leietakere.

- En gang jeg møtte leietaker forstod jeg fort at han var en luring - han fikk ikke leie bil av meg! Utover det oppfører leietakerne seg fint og tar svært godt vare på bilen min, smiler han.

God dialog er viktig

Han kan fortelle at å leie ut på Nabobil.no ikke krever stor annet enn god dialog med leietaker. Utover det lever annonsen sitt eget liv på Nabobil.no.

- Din oppgave som utleier er å holde øye med bilens stand før og etter alle leieforhold. God dialog med leietakerne er viktig, det gir gode og enkle leieforhold. Han understreker også at gode anmeldelser gjør bilene hans attraktive.

Nabobil.no gir økonomisk gevinst og systemet er trygt og ryddig
Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg