God service i Malmøgata

May 29, 2017
Utleiere

Simen startet sin “karriere” på nabobil.no som leietaker. Han forteller at han leide bil flere ganger i fjor sommer for å reise på hytta.

- Det fungerte så fint at jeg bestemte meg for å kjøpe en egen bil og prøve å finansiere den gjennom å leie den ut de dagene jeg ikke bruker den selv, forteller han. 

Og prosjektet går foreløpig veldig bra. Inklusiv skattefradraget tjente han 6.000 kroner på et par måneder i høst.

Hyggelige møter

Simen bor på Grünerløkka i Oslo og leier stort sett ut til folk her, eller i de mest nærliggende bydelene. Han forteller om møter med mange hyggelige mennesker og sier at han gjerne legger seg i den rause enden av serviceskalaen.

- Når jeg har tid tilbyr jeg meg å hente og kjøre leietakerne hjem igjen, det tror jeg de setter pris på, forteller han.

Unngår at bilen står ubrukt i gata

Simen synes løsningen er enkel å bruke og mener at bilutleie er lite tidkrevende.

- Jeg synes det er fint at noen kan få bruke bilen min når den ellers ville ha stått ubrukt i gata, avslutter han.

Vil du leie Simens Toyota Yaris? Besøk bilens annonse her.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg