Garasjeplassen finansierer billeie

June 5, 2017
Leietakere

Tor Helge lærte om Nabobil.no i en omtale av appen, og forstod tidlig at dette var noe han burde prøve ut.

- Det tok litt tid før jeg ville selge bilen, men min kone Monica hadde ingen problem med dette - og var nok den som fikk dette realisert, innrømmer han.

Han forteller at de begge er svært fornøyd med valget om å leve uten bil, hevder at det er problemfritt når man bor i Oslo.

- At utleierne er serviceinnstilte og lett å ha med å gjøre var en hyggelig overraskelse de første gangene vi leide bil, skryter Tor Helge. En gang trengte vi en bil på kort varsel og det løste seg bra det også. Det gjelder å sende ut en del forespørsler, så får vi alltid en bil!

‍Tor Helge mener at livet uten bil er problemfritt

I vennekretsen derimot, byr livet uten bil på delte oppfatninger.

- Enkelte synes det er rat at vi klarer oss uten bil - de mener det må være tungvindt, forteller han. Andre derimot, roser valget og ser at miljøaspektet ved dette gir mening.

Han mener også at kostnadsperspektivet er viktig i denne sammenhengen.

- Det er jo veldig kostnadsbesparende når vi egentlig ikke trenger bil i det daglige lenger. Bra for miljøet er det også, sier han.

Han forteller videre at de får leieinntekter for garasjeplassen sin, som går rett inn i “nabobil-kassa”.

- Det jeg liker best med Nabobil er appen, utvalget og servicen. Av og til er jeg også innom Nabobil-appen bare for å se på forskjellige biler det er mulig å leie, og planlegger hvilke biler jeg kan tenke meg å prøve ved neste anledning. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med Nabobil og ser frem til neste leieforhold, avslutter han.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg