Ford Mustang for en dag

October 22, 2018
Nytt fra Nabobil.no

Artist Silya Nymoen ble mandag morgen overrasket med en strøken Ford Mustang da hun gjestet P4s Radiofrokost.

Silya (40) bestod oppkjøringen i forrige uke og P4 ville derfor gi henne en tøff gratulasjonsgave - en Ford Mustang for en dag! Med programleder Øystein Røe Larsen som passasjer fikk plateaktuelle Silya prege morgentrafikken i Oslo sentrum med en fartsstripet, rød Mustang.

Reporter Øystein Røe Larsen fikk være passasjer da og artist Silya Nymoen kjørte rundt i Oslo sentrum mandag morgen. Foto: Kristian Bergh

- Oppkjøringen gikk strålende, det var en hyggelig opplevelse, forteller Silya, som nøye sjekket alle speil og at passasjeren hadde festet sikkerhetsbeltet før de rullet nedover Ullevålsveien.

- Vi tenkte at å råne rundt i en Ford Mustang mandag morgen passet Silyas personlighet, sier Øystein, som rapporterte live fra kjøreturen i Oslos gater.

Over 200 hestekrefter

- Dette er litt annerledes enn den Volvoen jeg pleier å kjøre, sier Silya begeistret, og ruser motoren på over 200 hestekrefter.

Bilen, som forøvrig eies av Zesaan Aslam, er leid på Nabobil.no og er tilgjengelig for alle fartsinteresserte sjåfører.

Her kan du leie Zesaans Ford Mustang

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg