Flerbruksbil til leie på Høvik

August 28, 2017
Utleiere

Nan leier ut sin Volkswagen Caddy 2010 på Høvik utenfor Oslo og synes det er helt topp å dele bilen sin med andre.

- Bilen min stod mye stille, forteller Nan. Og med tanke på hvor fornøyd jeg selv er med bruksområdet til Caddyen tenkte jeg at det sikkert finnes mennesker der ute med samme behov som meg!

Nan, som har blitt eksponert for Nabobil.no på nett, i avisen og ikke minst fra familien synes at konseptet er genialt, og hun mener at alle kan ha behov for en nabobil fra tid til annen.

- Jeg har leid ut til foreldre som flytter ut barna, unge mennesker som skal etablere seg, og nå nylig, til en billedkunstner som skulle flytte verkene sine mellom forskjellige utstillinger.

Å leie ut sine private gjenstander matcher ikke alltid helt med den norske skepsisen. Nan derimot, vil gjerne forsikre sitt publikum om at dette er helt ufarlig.

- Nabobil.no har gode forsikringer, samt tydelige og enkle retningslinjer. Forholder du deg til dette, er opplevelsen bekymringsløs, hevder hun.

Som en bonus på den lille inntekten hun har generert så langt har hun truffet mange hyggelige mennesker når hun har leid ut bilen sin.

- Både leietakerne mine og jeg ar vært strålende fornøyde både med bilen og opplegget - så det blir en gjensidig positiv opplevelse! Siste person jeg leide til etablerte kontakt på sosiale medier, og nå er jeg invitert på utstilling. Det er gøy når det klaffer så bra, avslutter Nan.

Nabobil.no

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Vi kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv. 

Relaterte Innlegg